Каталог

Технології вирощування культур

Наші партнери

СХЕМА ЗАСТОСУВАННЯ АГРОГУМАТ ПО КУЛЬТУРАМ

* Максимальна ефективність листового підживлення досягається шляхом поєднання гумат калію Агрогумат +7 у кількості 0,4 літра з 5кг карбаміду чи КАС на один гектар посівної площі.* Обробка у фазу кущіння впливає на густину стеблостою, в фазу виходу в трубку - на число зерен в колосі, а в фазу колосіння - на масу 1000 зерен і зміст білка в зерні.

Пшениця озима та яра. Ячмінь озимий та ярий. Тритикале. Сорго. Просо. Овес

0,4- 0,5 літра на га на одну обробку

Для озимих культур:

1-й раз - в фазу сходів (листове підживлення дозволяє підготувати рослини до перезимівлі)

2-й раз - в стадію виходу в трубку (забезпечує активізацію морфофізіологичних процесів)

3-й раз - в стадію - колосіння (якісно покращує процеси формування та розвитку зерен)

Для ярих культур;

1-й раз - в стадію кущіння (забезпечує активізацію морфофізіологичних процесів)

2-й раз - в стадію - виходу в трубку (впливає на число зерен в колосі і якість зерен)

Для злакових трав:

1-й раз - в стадію кущіння (однорічні) або спочатку відростання (багаторічні);

2-й раз - в стадію виходу в трубку (забезпечує активізацію морфо фізіологічні процесів)

Кукурудза на зерно (на силос *)

0,4 літра на га на одну    обробку

2-х,3-х кратна обробка:

1-й раз - в фазу сходів - появи 3-5-ти листів;

2-й раз - в фазу викидання волоті - цвітіння.

3-й раз - через 10-15 календарних днів (Третє обприскування при відсутності технічних засобів можна не проводити)

Гречка

0,4 літра на га на одну    обробку

2-х кратная обработка:

1-й раз - в фазу сходів - появи 3-5-ти листів;

2-й раз - в фазу утворення суцвіть.

Рис

0,4 літра на га на одну    обробку

2-х кратна обробка:

1-й раз - в стадію кущіння (забезпечує активізацію морфофізіологичних процесів)

2-й раз - в стадію - виходу в трубку (впливає на число зерен в колосі і якість зерен)

Соя

0,4 - 0,5 літра на га на одну обробку

3-х кратна обробка:

1-а обробка - обприскування в фазу 3-5 листків;

2-а обробка - обприскування в фазу 6-8 листків;

Третя обробка - обприскування - у фазу закінчення періоду бутонізації

(Третє обприскування при відсутності технічних засобів можна не проводити)

Горох

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-й раз - обприскування - у фазу 3-5 листків;

2-й раз - обприскування - перед початком цвітіння;

3-й раз - обприскування - початок утворення бобів.

(Третє обприскування при достатньому забезпеченні поживних речовин можна не проводити)

Соняшник

0,4 - 0,5 літра на га на одну обробку

3-х кратна обробка:

1-й раз - в фазу появи 2-4-х справжніх листків.

2-й раз - в фазу появи 6-8-ми справжніх листків.

3-й раз - в стадію утворення озерненості кошики. (Третє обприскування при відсутності технічних засобів можна не проводити)

Ріпак озимий та ярий

0,4 - 0,5 літра на га на одну обробку

3-х кратна обробка:

1-а в фазу сходів - появи першої пари справжніх листків;

2 - я в фазу початку утворення листової розетки - розгалуження;

Третя в фазу початку бутонізації.

Льон

0,4 - 0,5 літра на га на одну обробку

2-х, 3-х кратна обробка:

1-е обприскування в фазу ялинки,

2-е і 3-є обприскування з інтервалом в 15-20 днів

(Третє обприскування при достатньому забезпеченні поживних речовин можна не проводити)

Сахарний буряк

0,5 – 0,6 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка: 1-й раз - в фазу 3-5 листків * (Листову підгодівлю рекомендується проводити з 5 кг карбаміду на га)

2-й раз - в фазу 10-12 листків *;

3-й раз - в фазу 16-18 листків *

Обприскування проводиться спільно з агрохімікатами і пестицидами

Картопля

0,5 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а обробка - обприскування в фазу появи 3-4 листків;

2-а обробка - обприскування в фазу бутонізації - початку цвітіння;

Третя обробка - обприскування в фазу формування бульб.

Томати. Баклажани.

Кабачки. Патисони

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а в фазу появи 2-4 листків;

2-а в фазу початку бутонізації;

Третя в фазу плодоношення.

Огірки

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а в фазу появи 2-4 листків;

2-а і 3-я з інтервалом в 15 днів

 

Капуста

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а через 2-3 дні після висадки розсади;

2-а в фазу листової мутовки зав'язування качанів;

Третій через 10-12 днів після другої

Цибуля порей, на ріпку

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а в фазу появи 2-3 листів;

2 і 3-я з інтервалом 10-12 днів

Цибуля на насіння

0,4 літра на га на одну    обробку

2-х кратна обробка:

1-а в фазу появи 2-3х справжніх листів;

 2-а з інтервалом в 10-15 днів

Морква

0,5 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-а в фазу сходів освіти 1-2х справжніх листків;

2-а в фазу 2-го справжнього листка;

Третій через 10-15 днів після попереднього.

Редис

0,4 літра на га на одну    обробку

3-х кратна обробка:

1-я - в фазу сходів освіти 2-3х справжніх листків;

2-а і 3-я з інтервалом в 10-15 днів.

Кавун

0,4 літра на га на одну    обробку

2-х кратная обработка:

1-я в фазу образования плетей;

2-я через 15-20 дней.

Яблуня. Груша. Вишня. Слива. Айва.

Персик. Абрикос

0,8-1,0 літр на га на одну    обробку

4-х кратна обробка:

1-а - через 5-7 днів після цвітіння;

2-а - на початку фізіологічного опадання зав'язей;

3-я - в період закладки квіткових бруньок;

4-а - в період інтенсивного росту плодів.

Виноград

0,8-1,0 літр на га на одну    обробку

4-х кратна обробка:

1-я - в фазу початку бутонізації - в травні;

2-я - в фазу формування ягід - у червні;

3-я - в період наливу ягід - в липні;

4-я - в період активного розвитку ягід - в серпні;

Декоративні

 однорічні

0,8-1,0 літр на га на одну    обробку

2-х, 3-х кратна обробка:

1-а в фазу початку бутонізації;

2-а і 3-я з інтервалом в 10-15 днів.

Декоративні многорічні

0,8-1,0 літр на га на одну    обробку

4-х кратна обробка:

1-а ранньою весною;

2-а через 3 тижні після першої;

3-я в фазу початку бутонізації;

4-а в період активного цвітіння.